Professionel løsning med tag til industrihaller

Trænger din lagerhal eller dit værksted til et nyt tag med tagpap, kan du få professionel sparring hos en tagdækker med mange års erfaring inden for erhverv.

Hos Viika A/S er vi specialister inden for tage i tagpap, og vi tilbyder dig en professionel løsning med faglig rådgivning baseret på mange års erfaring. Vi udfører tagdækning på alt lige fra små garager til store industribygninger, og vi tilbyder også rådgivning som en særskilt ydelse. Vi henvender os primært til erhverv, og vi opererer med udgangspunkt i Esbjerg, men dækker hele Danmark.

Mere end 15 års erfaring inden for erhverv

Vores kernekompetencer er rådgivning og anlæggelse af tage i tagpap til erhverv. Vi har været i branchen i mange år, og vores medarbejdere er alle professionelle fagfolk. Vi har fokus på høj kvalitet og omkostnings-minimering, så vi kan tilbyde dig tage af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet og dialog er din garanti for et godt resultat

Vi lægger vægt på tæt dialog og et godt samarbejde gennem hele forløbet, uanset om du er privat eller inden for erhverv. Det er vigtigt for os, at vi udfører et godt resultat, som til fulde lever op til dine ønsker og behov, og derfor er en realistisk og nøje planlægning en nødvendighed. Vi bruger kun materialer fra branchens bedste leverandører som Phønix, Icopal og JUAL.

Kontakt os i dag - det er uforpligtende

Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud inden for erhverv. 

Ring på telefon 77 77 55 55 eller send en e-mail: michael@viika.dk 

Kontaktoplysninger​

Viika ​A/S

Malervej 9 

6710 Esbjerg

CVR: 36083182
​Faktura sendes til faktura@viika.dk

Kontakt os på telefon:

77 77 55 55​

viikaas i Esbjerg V, Syddanmark, DK på Houzz

    ​VIIKA A/S LIGGER I ESBJERG,

    MEN VI DÆKKER HELE DANMARK

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Esbjerg,  Kolding,  Aarhus,  Odense og København,.

​Uanset hvor du skal have lagt tag,

så hører vi meget gerne fra dig.