Vi er eksperter i tagpap​

Trænger dit hus til nyt tagpap? Eller mangler børnenes legehus tagpap?

Hos Viika A/S er vi specialister i at anlægge tag med tagpap. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi hjælper også gerne dig med at finde den rette løsning i dit hjem. Bor du i Esbjerg eller et andet sted i Syd- og Sønderjylland, kommer vi gerne hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud på en tagløsning.

Professionel rådgivning om tagpap

Vi kan tilbyde dig professionel rådgivning, som er baseret på mere end 15 års erfaring inden for branchen. I årenes løb har vi haft mange forskellige opgaver inden for både erhverv og privat, så uanset dit projekt har vi erfaringen til at klare det. Vi kommer gerne hjem til dig og rådgiver dig, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning, som passer til dine ønsker og behov som privat boligejer.

Vi kan tilbyde dig hele pakken

Hvis du har en opgave, der inkluderer andre fagfolk, kan vi varetage kontakten for dig. Vi samarbejder med forskellige fagfolk som eksempelvis tømrer, blikkenslager, murer med mere, og vi samarbejder kun med de bedste i branchen. Det kan som privat være svært at gennemskue hvilke fagfolk, der er bedst til prisen, og det kan være en tidskrævende opgave at ringe rundt til forskellige virksomheder. Det kan du slippe for, hvis du lader os hjælpe dig.

Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud?

Er du privat, og vil du gerne i kontakt med os, kan du ringe eller sende os en e-mail.

Ring på telefon 77 77 55 55 eller send en e-mail: michael@viika.dk 

Kontaktoplysninger​

Viika ​A/S

Malervej 9 

6710 Esbjerg

CVR: 36083182

Kontakt os på telefon:

77 77 55 55​

viikaas i Esbjerg V, Syddanmark, DK på Houzz

    ​VIIKA A/S LIGGER I ESBJERG,

    MEN VI DÆKKER HELE DANMARK

Esbjerg,  Kolding,  Aarhus,  Odense og København,.

​Uanset hvor du skal have lagt tag,

så hører vi meget gerne fra dig.